The Cure – 8 april 2017

8 april kunnen The Cure-fans zich in hun handen wrijven met de Achterhoekse band I Found The Cure. Deze vijf jonge en ambitieuze muzikanten leggen met name de nadruk op de unieke The Cure-sfeer en een energieke live performance. Met de combinatie van de juiste New Wave sounds, ontplofte kapsels en excentriek make-up weet “I Found The Cure” het publiek een echte The Cure-ervaring te geven. Eind mei stond deze band nog in de Melkweg tijdens een 80’s-festival waar alleen de beste tributes voor uitgenodigd waren!

The Cure is/was een New Wave-band rondom frontman Robert Smith en scoorde wereldfaam door een dikke stempel te zetten op de New-Wave-muziekscene van de jaren tachtig met hits als A Forest, Lullaby en Boys don’t Cry.

https://www.facebook.com/ifoundthecure/?fref=ts

https://www.youtube.com/watch?v=BmHE4xxZsHg

https://www.youtube.com/watch?v=CzYOkJPJW_E

Likeu2! – 11 maart 2017

Nederland is een nieuwe U2-topcoverband rijker: LikeU2!

Een strakke liveband die een ode brengt aan hun 4 helden uit Dublin. Verwacht geen verkleedpartijen maar laat je meevoeren door hun geweldige sound, uitstraling en enthousiasme. Alle ingrediënten zijn aanwezig: de karakteristieke zang, de ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het krachtige en verfijnde drummen. Kortom, dé U2-sound waar menig fan kippenvel van krijgt. Tijdens een ruim 2,5 uur durende show brengt de band een gevarieerd repertoire, waarbij het bekende en wat oudere werk prominent aanwezig is.

Een must see voor elke U2-fan! 

Facebook:

https://www.facebook.com/likeU2tributeband

Site:

http://www.like-u2.com/